Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Casanova ha sigut elegit coordinador general de l’associació fins al pròxim Congrés

A l’Assemblea de Lambda que va tenir lloc ahir diumenge 15 de juliol, la coordinadora general Fani Boronat, després de presentar l’informe de gestió, que va estar aprovat per unanimitat, va fer efectiva la seua dimissió que, per motius personals, ja havia anunciat mesos abans. L’Assemblea va acomiadar a la ja ex-coordinadora amb un aplaudiment unànime que es va perllongar durant diversos minuts.

Les persones sòcies van avalar amb el seu vot unànime la candidatura d’Àlec Casanova, reconegut activista trans de llarga trajectòria, tant en Lambda com a nivell estatal.

L’executiva elegida continuarà treballant fins al proper Congrés de Lambda, seguint les línies aprovades en el 12º Congrés, tot i que “posant el focus en el desenvolupament de la Llei Trans i en la consecució de la Llei LGTBI del País Valencià, que aviat es debatrà”, tal com va declarar Àlec Casanova.

Al temps que acceptava el repte, el nou coordinador general va agrair especialment a la seua antecessora Fani Boronat l’immens treball que va fer per impulsar la Llei Trans.

L’elecció d’Àlec Casanova per unanimitat suposa que, per primera vegada a Lambda, un home trans estarà al capdavant de la direcció d’una entitat que porta més de 30 anys liderant la lluita pels drets de les persones LGTB al País Valencià i que en 2016 va rebre la distinció i reconeixement tant de l’Ajuntament de València com de la Generalitat per la construcció d’una societat “més justa, igualitària, plural i diversa en la seua incansable defensa dels drets de les persones LGTB amb l’educació i la cultura com a instruments de lluita”.

La resta de persones que acompanyaran a Casanova en la renovada Executiva seran:

  • Maria Jarga, secretaria d’organització
  • Menchu Ramírez, tresorera
  • Alan Marín, secretari
  • Victoria Agud, vocal de polítiques interidentitàries
  • Ana López, vocal de voluntariat
  • Toni Alba, vocal de salut
  • Julià Lahiguera, vocal de cultura

Àlec Casanova, que ja formava part de l’executiva i que va ser elegit coordinador general, va finalitzar l’acte agraint la confiança de l’assemblea, alhora que va assumir amb absoluta responsabilitat i orgull eixe gran repte, “perquè el nostre treball ens permetrà continuar caminant i avançant cap a la societat de l’arc de Sant Martí”.

Share This