Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El passat 31 d’octubre, durant la nit en la qual se celebra Halloween, una xica transacompanyada d’un grup d’amics va rebre una brutal agressió per motius transfóbicos en la porta del pub Dakota, per part d’una dona i dos homes, que li va ocasionar una sèrie de contusions que van ser tractades en l’Hospital Universitari i Politècnic La FE de València.

L’informe mèdic de la víctima indica que va rebre forts colps en el cap i les extremitats.Els agressors, que van fugir després d’executar l’atac, no han sigut identificats. La víctima a causa del xoc del moment no ha pogut aportar detalls clars que puguen ajudar a la identificació.

Des de Lambda considerem que un delicte d’odi per motius d’orientació sexual o identitat de gènere com a est exposen la necessitat urgent d’aprovar una llei autonòmica contra la LGTBfobia a el País Valencià. Si has sigut víctima d’una agressió o has sigut testimoni d’una, et convidem al fet que denuncies i ens ajudes a acabar amb la impunitat que gaudeixen els violents.

Com reaccionar en una situació d’agressió:
No t’enfrontes al teu agressor ni augmentes el conflicte per a evitar una major agressivitat per la seua banda. Dóna-li la raó en algun punt que pugues assumir com a propi i reconduir la situació feia un clima més relaxat. Demana ajuda si crees que vas a poder ser auxiliat i, per a açò, tingues en compte l’entorn en el qual et trobes.

Pots contactar amb la nostra organització:

Share This