Dia de la Valentina

Dia de la Valentina

El grup de treball de dones de Lambda recupera la tradicional festa de la Valentina que fa 20 anys posà en marxa el grup de lesbianes. Les dones de Lambda volem donar visibilitat a les nostres maneres i necessitats diverses de tenir sexe i de cuidar-nos i, per això, hem organitzat unes activitats per celebrar el dia de la Salut Sexual i per a resignificar el dia 14 de febrer.

Si mirem amb perspectiva de gènere, cal visibilitzar les dones i també la salut sexual de les dones LTB perquè continuament estem invisibilitzades i, a més, nosaltres també hem de cuidar la nostra salut sexual que no implica només la part física sinó també la salut relacional, la salut emocional, la salut psicològica, i altres.

Aquest divendres, 16 de febrer, a les 19:00 hores, tindrà lloc un Taller de salut sexual per a dones LTB que facilitarà el grup de dones amb la tècnica de Lambda, Mar Zaragozá. Està dirigit a dones, i les persones no binàries seran benvingudes, així que si vols participar, inscriu-te al taller seguint aquest enllaç.

A continuació, tindrem Picaeta de pa i porta a la seu, i després anirem a celebrar ballant la nostra Valentina al Planet, en Russafa.

Data

16 febr. 2024
Caducat!
Categoria