Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Denunciem l’aparició d’adhesius amb textos LGTBIfòbics. Un veí del barri del Crist d’Aldaia ens ha informat dels fets. En els adhesius, sobre un fons negre, apareix ratllada la bandera de l’arc iris. Al seu voltant es pot llegir: «Orgullosos de no ser com vosaltres», acompanyats del símbol d’una família tradicional, és a dir, pare, mare, un fill i una filla. I altres adhesius amb “Fuck lgtb”.

Condemnem enèrgicament aquests actes LGTBIfòbics i demanem que es prenguen mesures perquè no continuen ocorrent i es complisca la llei d’igualtat de les persones LGTBI per a protegir-nos dels delictes d’odi.

Si trobes algun adhesiu més, per favor posa’t en contacte i informa’ns. Fes una foto si pots i sobretot identifica clarament el lloc on han aparegut. Denúncia i visibilitzarem la realitat de les violències a les quals moltes persones LGTBI ens enfrontem. Des de Lambda, ja sigues víctima o testimoni, t’oferim tota l’orientació i el suport que pugues necessitar. Escriu-nos a denuncia@lambdavalencia.org o telefona al 96 334 21 91.

.

Share This