Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

En els últims anys l’Orgull ja no sols és un dia, sinó que és tot un mes.. Al llarg del mateix oferim i recomanem activitats culturals, reivindicatives i lúdiques.

Juny, el mes de l’Orgull

Al llarg de tot el mes, hi haurà, dins del programa oficial de l’Orgull, diferents activitats organitzades des de Lambda o per altres entitats que se sumen a les reivindicacions de l’Orgull 2022:

 • Durant tot el mes podrà visitar-se l’exposició El arcoíris detrás del negro, en San Miquel dels Reis, una col·lecció de gravats sobre el desig homosexual propietat de Mariano Moret, que també és el comissari de l’exposició.
 • També recomanem visitar en l’IVAM l’exposició fotogràfica de Zanele Muholi, artista i activista visual que es defineix com a gènere no binari. El 15 de juny, a les 18 hores, es farà una visita guiada de la mostra més àmplia fins al moment sobre el seu treball. Escriu a info@lambdavalencia.org.
 • Del 9 al 12 de juny Bramant Teatre representarà l’obra La caravana de les florsen Sant Miquel dels Reis. FINALITZADA
 • El 16 de juny, tindrà lloc una edició de Mostra la Ploma en House of Varietats, amb el cicle “Cine Orgull” enfocat en la història de l’orgull a nivell internacional i el debat posterior. (Ajornat)
 • El 18 de juny, de 10 a 13 hores, es celebrarà la Pequefesta de l’Orgull en el riu, perquè les famílies diverses també són part de l’Orgull. Escriu a families@lambdavalencia.org per a participar.
 • El 21 de juny, a les 20 hores, el cicle de conferències del Muvim, Colors al cercle, destinarà la seua sessió a l’”Especial LGTB-fòbia amb Lambda”. Inscriu-te des d’ací per a assistir.
 • Els caps de setmana de juny se celebraran festes pre Orgull en locals de diferents zones de la ciutat, com el Carme, Russafa i Saïdia.
 • A més, posarem en el carrer punts arc iris per a oferir informació sobre com actuar en cas de patir una agressió, els recursos on es pot acudir les persones LGTB+, i els serveis que oferim des de Lambda i des d’ Orienta, l’Oficina LGTBI de la Generalitat Valenciana.
 • Per descomptat, la manifestació i la festa del dissabte 25 de juny. En la festa comptarem amb Liz Dust i Tracy Pop com a mestres de cerimònia, i Lara Sajén com a estrella convidada. La celebració conclourà a mitjanit amb un castell disparat per Pirotecnia del Mediterráneo.
 • L’1 de juliol es celebrarà la cinquena edició del Festival VIHsibles organitzat per Comité VLC en el CCCC Centre del Carme. En un ambient lúdic es visibilitza la salut sexual i el VIH des d’una perspectiva preventiva, inclusiva i transformadora, amb artistes de tot l’estat espanyol.
 • El 2 de juliol tindrà lloc la presentació del llibre Las degeneradas trans acaban con la familia i una performance de Graham Bell Tornado.

Llueix la samarreta de l’Orgull

 1. Descarrega el PDF amb la samarreta (per descomptat, la roba no té gènere i menys aquesta samarreta)
 2. Acudeix a una tenda on facen samarretes (Hi ha un munt!)
 3. Demana una samarreta blanca
 4. I sol·licita que t’estampen el disseny (És un A4 horitzontal)
 5. Llueix la teua samarreta oficial de l Orgull LGTBI+ durant la Manifestació i tot l’any

DESCARREGA ACÍ LA SAMARRETA OFICIAL DE L’ORGULL: DESCARREGAR SAMARRETA ORGULL

Model amb samarreta Orgull LGTBI+ 2022

Participa en el voluntariat de la Manifestació de l’Orgull

T’agradaria ajudar durant la manifestació en el voluntariat? Escriu a orgull@lambdavalencia.org

Voluntariat Manifestació

Share This