Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Com totes i tots sabeu, el passat 25 de gener ens deixava Ana Cano Moriano, més coneguda com a Ana Meluska o, senzillament, Melu.

Melu és i serà sempre un dels referents de l’activisme LGTB més importants de València, i una persona de qui encara ens queda molt per aprendre. No pot ser d’altra forma tenint en compte com es definia a ella mateixa: “Jo sóc dona, puta, trans i seropositiva, així que se que és la discriminació”

Per això, des de Lambda, des de sa casa, volem fer un acte en memòria seua, i compartir amb totes les persones que la coneixien un emotiu acte de record de la seua vida.

L’acte d’homenatge tindrà lloc el proper dimecres 15 de març a les 19:30h en l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran, 12 de València). En ell, parlarem de la seua humilitat, paciència, perseverància, dignitat i valentia, de la seua entrega a l’activisme LGTB i al feminisme i de la força i entusiame amb què defensava i contagiava la reivindicació dels drets de les persones trans.

És per persones com Melu que la pudor i la por que abans existien per ser trans, s’han anat transformat en un especial orgull, l’orgull de ser part de la “Resistència Trans”. I és que eixa ha estat una de les constants en la seua vida: mantindre viva la “Resistència Trans”.

Així, el dia 15 esperem comptar amb la companyia de totes i tots vosaltres, per seguir cridant alt i ben fort: ACÍ ESTÀ LA RESISTÈNCIA TRANS!!!

 

Share This