Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Amigues i amics,

Al llarg d’estos últims dies heu estat moltes les persones que heu mostrat el vostre interés a saber el moment en què acomiadar a Fernando Lumbreras.

Hem d’informar-vos que, per desig exprés de la família, el soterrament ha estat un acte privat, en total i absoluta intimitat, on ha pogut participar la seua família de sang i la seua família afectiva més propera.

Des de Lambda anem a organitzar un acte en homenatge al nostre company, on podrem recordar, totes i tots, la seua persona, anècdotes, fites, i celebrar el paper que ha tingut Fernando en esta vida, plena de solidaritat amb múltiples causes.

L’homenatge, a què per descomptat esteu convidades totes aquelles persones que volgueu compartir este moment, serà el proper diumenge 16 de desembre a les 17.30 hores a la nostra seu (c/República Argentina 22 baix, València).

Aprofitem este comunicat per compartir amb vosaltres un relat en què podreu conèixer part important de la història activista de Fernando. Volem transmetre als mitjans de comunicació, i a la societat en general, el nostre més profund orgull del que representa la figura de Fernando Lumbreras per a Lambda. Desitgem honrar la seua memòria, el seu coratge i la gran figura que és i serà dins de l’activisme LGTBI valencià. El podeu consultar ací.

De nou, moltes gràcies a tothom per totes les mostres de suport que hem rebut.

Share This