Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Enguany, per segon any consecutiu, des de l’Ajuntament de València han convidat Lambda a participar de la processó cívica del 9 d’Octubre junt a altres entitats socials, i volem contar amb la teua presència este proper diumenge.

Tradicionalment esta festa ha estat segrestada pels sectors més conservadors de la societat, fent seus uns símbols que ens pertanyen a totes i tots els valencians, als d’ací i als que han vingut de fora, a les de dreta i a les d’esquerra, als creients i als ateus, a les famílies tradicionals i a les homoparentals. L’any passat, grupuscles d’extrema dreta van intentar expulsar-nos del recorregut durant la processó cívica, i la resposta social davant este atac a la llibertat va ser molt empoderadora per al moviment LGTB.

Este diumenge, més que mai, hem de demostrar que no anem a deixar que ningú ens diga quins són els espais que podem o no ocupar. El 9 d’Octubre és el dia de totes i tots, i lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals eixirem al carrer una vegada més a reivindicar el nostre dret a ser on i com vulguem ser.

Ens veiem a les 11:30h a la plaça de Sant Agustí. Entrarem a la processó cívica pel Carrer de la Sang. És important entrar tot el grup al mateix temps així que, puntualitat, per favor!

Busca les banderes LGTB i porta la teua!

Share This