Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El Moviment Femisita de València convoca la manifestació del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, a les 19 hores en el Parterre per a demanar, sota el lema: ‘Ens volem vius, lliures i rebels, juntes som més fortes’, que es pose fi a aquesta xacra social que afecta a milions de dones en el món.

Lambda, com cada any, es suma a aquesta manifestació i convoca a tots i totes les seues simpatitzants a les 18.45 hores davant de la gasolinera del Parterre. Una representació del col·lectiu, amb una pancarta de Lambda, iniciarà la marxa des d’aqueix punt per a recolzar i recolzar a les dones que són víctimes de la violència.

La manifestació començarà en el Parterre en la cantonada amb el carrer de la Pau i continuarà el seu recorregut passant pel Palau de Justícia, Colón, Xàtiva, Marquès de Sotelo i finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament. En la plaça major de València, com a acte final, es farà un homenatge a 63 dones i 7 xiquets i xiquetes assassinats en tota Espanya entre l’1/11/2016 i el 31/10/2017 llegint un manifest.

Davant l’edifici principal del Consistori de València es demanarà al poder polític que les mesures i els recursos incloguen tant la violència exercida en l’àmbit de la parella, com les agressions sexuals al carrer, l’assetjament sexual i per raó de sexe i d’identitat sexual en l’àmbit laboral, la tracta amb finalitats d’explotació sexual i laboral de dones i xiquetes i tot tipus de violències masclistes.

La manifestació s’organitzarà en el següent ordre. Lideraran el bloc de dones, que inicia amb dones amb cartells de dones i xiquets i xiquetes assassinats, organitzacions de dones, batucadas de dones; seguit el bloc mixt, organitzacions mixtes; i, finalment la resta de la manifestació

Uneix-te. Ajuda-les. Crida tu també, ‘Ens volem vius, lliures i rebels, juntes som més fortes’

Share This