Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El diumenge 20 d’octubre celebrem el Dia Internacional de la Prova del VIH. Enguany la nostra campanya és “Saber o no saber, aquesta és la solució… per al VIH“.

Cap persona és immune a una possible infecció. Per això, recomanem fer-se la prova del VIH una vegada a l’any independentment del nombre de parelles sexuals o de la freqüència de les relacions o si s’ha mantingut una relació sexual de risc.

Segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en l’actualitat es calcula que el 25% de les persones que viuen amb el VIH no el saben perquè mai s’han fet la prova. Conseqüència d’aquest desconeixement, la major part de les noves infeccions es produeixen per mantenir pràctiques sexuals desprotegides amb persones que no són conscients de la seua infecció.

Durant els pròxims dies, el divendres dia 18 d’octubre estarem als concerts de benvinguda de la Universitat de València fent difusió de la campanya i repartint material preventiu.

 

I el dimarts 22 d’octubre hem preparat una mesa informativa a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València sobre la prova del VIH i salut sexual.

Si vols fer-te la prova en Lambda, telefona al 96 334 21 91 i demana cita. El nostre servei és anònim, confidencial i gratuït. Si necessites més informació o tens dubtes relacionats amb la teua salut sexual, pots escriure a provavih@lambdavalencia.org.

Share This