Cartell MoncofaOrgull_2016_lowMoncofa organitza l’Orgull LGTB des del dia 30 de juny i fins el diumenge, 3 de juliol. Les diferents activitats programades tenen previstes des de xarrades al voltant de la bisexualitat, transsexualitat, intersexualitat o famílies homoparentals fins a tallers de pancartes, cinema a la fresca o la Pekefesta. Aquest últim acte, que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol a partir de les 10:30 compatarà amb la presència del grup de famílies de Lambda.  Ací teniu el llistat d’activitats:

 

DIJOUS 30 DE JUNY, 19:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla

“Parlem de bisexualitat”: ens dona igual la carn que el peix? Com estimem? És cert que tots som bisexuals? amb ‘Les Revoltoses’.


DIVENDRES 1 DE JULIOL,  21:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla

Parlem de famílies homoparentals amb la directora de Homo Baby Boom, Anna Boluda. Porta’t l’entrepà i sopa a la fresca amb nosaltres mentres veiem el documental! 30′.


DISSABTE 2 DE JULIOL, a les 10:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla

Pekefesta:  Taller amb pintures, manualitats i diversió per als més menuts i els seus acompanyants. ‘Grup de Famílies de Lambda’.

A les 12:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla

Taller de pancartes per a la mani: porta les teues frases, creativitat i/o reivindicacions per la igualtat, per construir una mani solidaria on participe tot el mòn. A càrrec de ‘Les Revoltoses’.

A les 19:00 hores, plaça Na Violant d’Hongria. 

Manifestació #MoncofaOrgull2016: Participació d’associacions, partits polítics, amenitzada a colp de percusió per la batucada “Batukal”. Itinerari: Plaça Na Violan d’Hongria – Av Mare Nostrum – Av del Port – Ermita -Plaça Ruiz Picasso. On es llegirà el manifest d’aquest any incidint sobre les realitats bisexuals i .
Si vols donar suport i participar amb el teu grup o associació envians un correu a moncofaorgull@gmail.com

A les 23:00 hores a la plaça Ruiz Picasso

FESTA DE PETARDEO amb “Modernas de soca”: espectacle, bromes, cançons pròpies i música petarda que ens farà passar una nit molt divertida i on ballarem de tot!
A última hora tindrem la coneguda Dj Miss Yuls per acabar de gaudir un dia èpic i orgullós! 


DIUMENGE 3 DE JULIOL, 18:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla 

Parlem de Transsexualitat i Intersexualitat amb els experts: Viktor Navarro (activista i politòleg) i Yolanda (psicòloga). Vine per resoldre dubtes, qüestionar gèneres binaris i aprendre sobre les realitats de persones intersexuals i transsexuals.
21:30 hores, a la plaça Pintor Sorolla 

Cine a l’aire lliure: “La Chica Danesa”. Porta’t l’entrepà i en acabar comentarem alguns aspectes i visió que mostra la pel·lícula.

Share This