Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Diversitat a altres àmbits

La diversitat sexual, de gènere i familiar no és un fet aïllat pertanyent a l’àmbit educatiu, per això des de Lambda volem recolzar a aquelles persones que tenen contacte amb la diversitat als seus llocs de treball. Centres de menors, ONG, professionals de serveis públics o ajuntaments són alguns dels àmbits que poden beneficiar-se de la col·laboració amb Lambda.

  • Intervenció educativa a centres de menors

La intervenció va adreçada a persones adolescents i joves de centres de menors de qualsevol tipus i consisteix en un taller de sensibilització que té com a objectiu fomentar el coneixement i respecte de la diversitat sexual, familiar i d’identitat i expressió de gènere i resoldre els seus dubtes per tal de millorar la convivència i combatre la violència per LGTBfòbia. Aquests objectius s’abordaran de diferent manera tenint en compte les necessitats concretes de cada grup.

A més, i de forma similar a la educació formal, podem oferir formació i assessorament als i les professionals que treballen en aquests àmbits quan detecten realitats que així ho requerisquen.

Si vols més informació de com podem col·laborar amb el teu centre, envia un correu a educa@lambdavalencia.org.

  • Formació per a persones educadores i treballadores socials del tercer sector (associacions, ONG…)

No sols en les escoles els xiquets i xiquetes, adolescents i joves passen part del seu temps, també existeixen altres espais en els quals s’aprèn tant el que és adequat i té cabuda en la nostra societat com el que no. Educar en el respecte a la diversitat sexual, familiar i d’identitat i expressió de gènere és part fonamental de la tasca de tota persona educadora i implica una responsabilitat i un compromís per crear una societat més justa i igualitària.

Per aquest motiu oferim formació adreçada al personal que d’una manera o altra estiga relacionat amb joves i adolescents en àmbits de la seua vida diferents al context del centre educatiu (Persones treballadores o educadores socials, personal psicològic, personal tècnic d’associacions i ONGs, etc.)

Si necessites aclarir dubtes i vols més informació de com podem col·laborar, envia un correu a diversia@lmbdavalencia.org.

  • Formació per a serveis professionals:

Les intervencions van adreçades a professionals que treballen directament amb la població a nivell municipal ( personal tècnic de joventut, policia local, personal de serveis sanitaris…) i cadascuna d’aquestes estarà adequada a les necessitats concretes de cada servei.

Si vols rebre més informació de com podem col.laborar, envia un correu a diversia@lambdavalencia.org.

  • Serveis per a ajuntaments

Amb 30 anys d’experiència que avalen el nostre treball, volem donar suport a tots aquells ajuntaments que vulguen apropar la diversitat sexual, de gènere i familiar a la seua població. És important dotar d’eines que faciliten la convivència i el respecte a totes les diversitats que enriqueixen el teixit social i és açò el que pretenem amb aquesta iniciativa d’atenció per a ajuntaments.

Per tal d’ acompanyar, formar i protegir a la població LGTB resident, així com sensibilitzar i crear llaços amb la població en general, oferim activitats variades que com a ajuntament poden ser del teu interés i que cobreixen 3 àmbits d’actuació:

Si vols sol·licitar qualsevol activitat, escriu a social5@lambdavalencia.org o telefona’ns al  96 334 21 91 i t’atendrem gustosament.

Amb el suport de:

Share This