Quan:
21/09/2017 @ 7:30 pm
2017-09-21T19:30:00+02:00
2017-09-21T19:45:00+02:00
On:
Seu de Lambda
Carrer República Argentina
22 baix esquerra
Reunió Grup de Lesbianes @ Seu de Lambda

Ens reunim els dimarts, cada dos setmanes, a les 19:30h a la seu. També pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: lesbianes@lambdavalencia.org.

Ací pots conèixer dones com tu, amb les teues mateixes inquietuds i interessos i col·laborar i participar en les activitats de Lambda. Sense deixar de banda les reivindicacions conjuntes del col·lectiu LGTB, parem especial atenció a les realitats lèsbiques i treballem per augmentar la visibilitat de les dones lesbianes. Els esdeveniments dels últims anys en l’àmbit LGTB ens han fet prendre consciència de la importància de la nostra força. Hem crescut i tenim molt a dir; volem fer-nos sentir amb veu ben alta i clara.

Des del grup fem activitats de formació, com ara trobades, debats, xarrades, tallers … I també som un espai de socialització i d’oci. Volem promoure la cultura lèsbica i potenciar l’acció de les dones dins del moviment LGTB. A més a més, també volem aconseguir una equiparació real i igualtat de drets entre dones i homes, perquè a més de lesbianes som dones; i per això el Grup de Lesbianes és membre, entre d’altres, de la Comissió de Dones 8 de Març i de la Plataforma Feminista.