Lesbianes

Ací pots conéixer dones com tu, amb les mateixes inquietuds i interessos; i col·laborar i participar en les activitats de Lambda.

El Grup de Lesbianes fa activitats de formació com ara trobades de cap de setmana, debats, xerrades, projeccions audiovisuals, tallers divulgatius… I també organitzem festes, eixides a albergs i altres activitats d’oci.

A més, participem activament en diverses manifestacions com ara la del 25 de Novembre (contra la violència de gènere), la del 8 de Març (dia de la Dona) o la del 28 de Juny (dia de l’orgull LGTB); i cal dir que els esdeveniments dels darrers anys en l’àmbit LGTB ens han fet prendre consciència de la importància de la nostra força.

Si treballem juntes, podem aconseguir canvis, podem construir la realitat de la societat a la qual pertanyem. Ha arribat l’hora de, també, posar veu i rostre de dona a les reivindicacions LGTB.

Sense deixar de banda la reivindicació dels drets del conjunt LGTB, prestem especial atenció a la realitat lèsbica. Treballem per augmentar la visibilitat de les dones lesbianes. A més, també volem aconseguir una equiparació real i igualtat de drets entre dones i homes, perquè a més de lesbianes som dones; i per això el Grup de Lesbianes és membre, entre d’altres, de la Comissió de dones 8 de Març i de la Plataforma Feminista.

Volem promoure i fomentar la cultura lèsbica. Volem potenciar l’acció de les dones dins del moviment LGTB. Hem crescut i tenim molt a dir, volem fer-nos sentir amb veu ben alta i clara.

Ens reunim els dimarts, cada dues setmanes, a les 19.30 hores a la seu de Lambda:  C/ República Argentina, 22 de València. Consulta l’agenda per saber quan és la següent reunió. També pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: lesbianes@lambdavalencia.org

Uneix-te al nostre butlletí