Heidis

Som l’Espai de Futbol de Lambda, Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de València i estem vinculades al Grup de Lesbianes.
Ara bé, el nostre equip està obert a totes les dones independentment de la seua orientació sexual, edat o qualsevol altra característica. El nostre principal objectiu és practicar esport des de la diversitat, fent un al·legat en contra de qualsevol tipus de discriminació en l’àmbit esportiu.
La nostra filosofia és la de divertir-nos jugant al futbol i passar una estona agradable practicant esport. I tenim tant clar el que fem i el que som que fins i tot tenim un decàleg que ens defineix. Pots veure’l ací: Decàleg HEIDIS

Tots els dimecres ens reunim per entrenar a l’institut d’Abastos (C/Alberic, 18 i Bon Ordre s/n de València) a les 19.30. Per una altra banda, participem en diversos esdeveniments esportius: lligues, amistosos, torneigs…
I també fem eixides a la muntanya!! Una vegada al mes organitzem una sortida a algun lloc a prop de València. En aquest cas, és una activitat oberta a tothom, homes i dones… Qui vulga pot vindre!

Si vols més informació posa’t en contacte amb nosaltres. Envia’ns un correu a heidis@lambdavalencia.org

Uneix-te al nostre butlletí