Famílies

El grup de famílies de Lambda és un lloc de trobada on famílies LGTB podem enriquir-nos compartint les nostres pròpies experiències i vivències. Un lloc on els nostres fills i filles poden conéixer altres models de famílies com la seua. És per això que organitzem eixides lúdiques sobre les quals informem periòdicament a través del correu electrònic.

A més a més, al grup de famílies de Lambda atenem qualsevol consulta relacionada amb maternitat/paternitat de persones LGTB: tècniques de reproducció assistida, adopció, legislació que afecta les famílies homoparentals… Per a açò comptem amb el suport d’assessoria jurídica de Lambda amb una àmplia experiència en assumptes de famílies LGTB.

El grup de famílies de Lambda està format per activistes LGTB que segueixen treballant i lluitant des de la visibilitat i la formació per a seguir avançant en les conquestes legals de què gaudim des de l’any 2005 quan es va aprovar la reforma del Codi Civil. A més a més, també formem part de la FELGTB (Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals), principal interlocutora amb les institucions i que treballa intensament i constantment en aquest àmbit.

Per tant, el grup de famílies està dirigit a famílies homoparentals i persones LGTB que vulguen ser mares o pares i vulguen conéixer i relacionar-se amb altres famílies. Persones que tinguen dubtes i el seu únic interés siga resoldre’ls o persones LGTB que vulguen contribuir a l’avanç social de les famílies homoparentals i el seu reconeixement en la societat.

Si vols saber quan és la nostra propera activitat, si vols informació sobre el nostre grup o tens algun dubte relacionat amb les famílies homoparentals, envia’ns un correu a families@lambdavalencia.org

Uneix-te al nostre butlletí