Drets humans

El nostre objectiu és donar a conéixer aquelles situacions de discriminació i vulneració dels Drets Humans de la comunitat LGTB al País Valencià, Espanya i arreu del món.

Des del grup col·laborem amb ONGD i associacions que treballen amb persones migrants, i amb institucions públiques. Oferim també ajuda psicològica i seguiment als processos d’asil polític per motiu d’orientació sexual o identitat de gènere que inicien persones LGTB d’altres Estats; persones que es veuen obligades a abandonar els seus llocs d’origen per a salvar les seues vides, amenaçades de mort, maltractament o presó. Tanmateix, els proporcionem un espai on poder sentir-se entre iguals, protegides de LGTBfòbia, i ens comuniquem en diversos idiomes.

També realitzem denúncies de les violacions dels Drets Humans a través de l’enviament de correus a institucions o ambaixades dels Estats implicats, així com campanyes a través d’Internet per a instar a complir els tractats internacionals.

Si treballem juntes i junts podem aconseguir canvis, podem construir una realitat alternativa, lliure de LGTBfòbia, en la societat en què (con)vivim. Ha arribat el moment d’alçar la veu pels drets de totes les persones LGTB, amb independència del seu origen nacional o estatus socioeconòmic.

Drets LGTB = Drets Humans.

Ens reunim tots els dimecres a les 19:30 hores a la seu de Lambda:  C/ República Argentina, 22 de València. Pots contactar amb nosaltres al correu electrònic:
drets.humans@lambdavalencia.org

Uneix-te al nostre butlletí