Assumptes religiosos

Les persones creients LGTB tenim el nostre espai a Lambda des de fa més de quinze anys on poder compartir la nostra fe i la nostra vida a la llum de les nostres experiències. Estàs convidat i convidada a participar amb nosaltres.
Vivim amb goig la nostra orientació sexual i la nostra identitat de gènere totalment compatibles amb la nostra fe. Tenim espais de reflexió, cel·lebració, festa, reunió, sortides al camp, formació i debat… una vegada al mes com a mínim.

Per a nosaltres és molt important l’experiència de déu/deessa/ alé diví/ esperit/ ruah… en les nostres vides i l’espiritualitat que se’n deriva, respectant en tot moment la forma de viure-la de cada persona.

El grup té vocació de visibilització d’aquesta realitat, respectant els processos personals de les persones que formem part.

No ens agraden les actituds LGTBfòbiques per part de les jerarquies de les nostres esglésies a les quals farem front amb molt de respecte però amb contundència amb les nostres paraules i el nostre testimoni.

Ens reunim el primer dissabte de cada mes a la seu de Lambda. Es requereix contactar prèviament. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem millor al número de telèfon del portaveu del grup, Rafa Abat al 619228961 o escriure un correu electrònic a: aarr@lambdavalencia.org

Uneix-te al nostre butlletí